Hladno Pivo ''Runda za sve'' // Gripe

06_04_2005
Hladno Pivo ''Runda za sve'' // Gripe

''Rock uber alles'' bia je naslov jednog teksta u štampi i mislin da u potpunosti opisuje doživljaj koncerta.Mile i ekipa odprašili su svoje hitove u skoro dvi ipo ure svirke sa dva bisa, video projekcija, močnin razglason i svim ostalim šta čine jedan koncert europskin ili ako baš očete svjetskin. ...'' a tu je i velika fotogalerija!

Za one koji nisu imali prilike čitat novine zadnjih dana, mali osvrt i izvještaj o koncertu. Dakle turneja ''Runda za sve'' našeg trenutno najpopularnijeg benda ''Hladno pivo'' započela je prošlog četvrtka na splitskim ''Gripama''.
''Rock uber alles'' bia je naslov jednog teksta u štampi i mislin da u potpunosti opisuje doživljaj koncerta. Mile i ekipa odprašili su svoje hitove u skoro dvi ipo ure svirke sa dva bisa, hrpon ''lajt šoua'', video projekcija, močnin razglason i svim ostalim šta čine jedan koncert europskin ili ako baš očete svjetskin.


Razočaranje je bila splitska publika koja je došla u pre malon broju. Upad 50kn i još jedan odličan koncert (Darkwood dub) na isti dan mogu bit opravdanje praznin tribinama i jedva popunjenom parteru, ali me ipak straj da je ''cajkizam'' realniji uzrok slabe posjete.
Ali ni to nije omelo H.P. da razgale okupljene, šta novijin stvarima poput "Ljetnog hita", "Teško je ful biti kul", "Samo za taj osjećaj" ili starin "Rigoletta", "Fur immer punk" ili "Bačkizagre stuhpa šeja". Vrhunac koncerta je definitivno bia kad se na ''Zimmer frei'' Hladnog piva na binu popea TBF i "umixa" se sa svojin ''Alles gut-on''. Šteta šta su oni kondomi koje je ''Pivo'' bacalo u publiku za vrime izvođenja ''Mlohave čune'' vjerovatno ostali netaknuti jer su ih vatali mnogobrojni tinejđeri, pa se ono geslo Pun(k)ondom spo(r)tova svelo samo na spotove.
Vridi još kazat kako su atmosferu podgrijali mladi Cro bendovi ''Ramirez'' i ''Justin's Johnson'' koji su dan posli ST-a i u Dubrovniku svirali sa Hladnim Pivom.





''Punkerske zvjezde mainstreama'' - još je jedan ukradeni naslov :) iako bi ja reka da je ''Pivo'' ostalo izvorno, samo šta in se na zvuk uvatila patina iskustva i rutine. Neki bi tili da su ostali sirovi, neki da su još komercjalniji... u svakom slučaju šteta ako ste propustili ovaj odličan koncert!