Darkwood Dub // Metropolis

06_04_2005
Darkwood Dub // Metropolis

Zakasnia san pa nisan vidia, ali su mi svjedoci ispričali - da se nakon šta je bend napravia glazbeni intro u koncert, vokal ''Darkwood dab-a'' očito ''pre naglo'' uvatia mikrofona, jer ga je ''pripadnut'' neinformirani izbacivač uvatia za vrat, opalia pleščurinu i izgura ga sa bine. Toga očito ima samo kod nas. :(

Koncert je započea tako - da ne znan bili se smija ili plaka. Zakasnia san pa nisan vidia, ali su mi svjedoci ispričali - da se nakon šta je bend napravia glazbeni intro u koncert, vokal ''Darkwood dab-a'' Dejan Vučetić očito ''pre naglo'' uvatia mikrofona, jer ga je ''pripadnut'' neinformirani izbacivač uvatia za vrat, opalia pleščurinu i izgura ga sa bine. Toga očito ima samo kod nas. :( Na svu sriću glazbenici iz SiCG odlučili su prić priko ''malog'' incidenta i nastavit sa svirkon.









''Darkwood dub'' došao je u Split promovirati novi album ''O danima'' koji nije naiša na neko pre-veliko oduševljenje fanova, jer se očito ljudima ne sviđa taj zaokret u odnosu na stari ''Strategija bumerang''.
Ali svirka je bila za pet. Nije nedostajalo zaraznih melodija, starih hitova ("Zapremnina tela", "Elektropionir", "Idemo usuret"...) i reaggae-dub ritmova koji su rasplesali (za čudo!?) puni Metro. Standarni dub-efekti, šta na glas vokala šta na lucidne, a reka bi i na momente ''tripovske'' tonove glazbe koju sviraju momci iz Dw.D. dočarali su sve šta DUB i je(st). Čak 3 bisa i 2 ipo ure mjuze zadovoljili su i najzagriženije dub-ere, pa su i ovaj put priče iz šume Duha sa sjekirom bile ispričane kako triba.

Šifjeli!