''Premijera'' - na dar!

Menart vam poklanja 2 albuma Luke Nižetića! A u TRIBU-a je 01.travnja s početkom u 21h promocija spota ''Proljeće''. U spektakularnoj promociji uz sudjelovanje broda Marco Polo - sudjelovat će i atraktivne Splićanke, te uz bend live promocija CD-a ! Zanima te tko je osvojio CD??

Prije tri tjedna u Splitu na lokaciji Oceanografskog muzeja snimljen je spot za skladbu "Proljeće" s kojom se Luka uspješno predstavio na ovogodišnjoj Dori, te najavio svoj album "Premijera" koji se u prodaji od prošlog tjedna. Zadnjih dana pjesma se, u kojoj se pojavljuje i klapa Nostalgija, nalazi pri samom vrhu domaćih top lista što je mladog splitskog glazbenika dovelo u središte medijske pažnje. Autorski, video broj potpisuje tandem Drinovac-Ćurić koji su uz Lukin prepoznatljivi ples s dukatima uspjeli zabilježiti i prekrasne detalje dalmatinskog pejzaža. Spot će se početi redovito emitirati na tv-postajama od ovog tjedna!


Također, sljedećeg tjedna Luka priprema koncertnu promociju albuma "Premijera" u splitskom klubu TRIBU, 01.travnja s početkom u 21h, gdje će se prisutnim mediima i gostima u potpunosti cijelosti prezentirati spot. U planu je spektakularna promocija uz sudjelovanje brodova Marco Polo, te atraktivnih spličanki, a kulminacija događanja će biti Lukino predstavljanje novih skladbi, koje će izvesti uz pomoć svog pratećeg benda s kojim planira održati sljedećih mjeseci koncertnu promociju svog prvijenca diljem Lijepe naše.

Mini turneja:

01.04. - SPLIT (Tribu)
08.04. - ZAGREB (Megastor profil)
15.04. - ZADAR (City club)
16.04. - LJUBLJANA
22.04. - SISAK (Party club)
30.04. - VIROVITICA (Gradski trg)


A kako od ovog CD-a poviše? ... prvih dvoje koji napišu u komentare (uz svoj mail) barem 3 dosadašnje pjesme Luke Nižetića - na kućnu adresu Menart će poslat ovaj album!!

Dobitnici su kao što vidite: Marijan i Vedrana - njima već slijedećeg tjedna ''Premijera'' stiže na kućnu adresu!

Budite redoviti na Splitskom portalu - jer ko zna kada će nova nagradna igra... idući put vi budite PRVI!

Info zona Facebook