London - ChinaWhite Club

26_11_2004
London - ChinaWhite Club

London...grad iz snova...tu sam već godinu i pol i obožavam svaki provedeni trenutak!!!Moglo bi se o toliko stvari pisat: night life, shopping, cijene, što je in/out... Al evo odlučila sam ovi prvi put pisat o ''Chinawhite'', definitivno topu 3, ako ne i najpopularnijem klubu u Londonu xoxo. Srijeda je večer ''so called'' --> celebrity night, a gosti su im bile vjerovatno sve poznate osobe kojih se možete sjetiti (50 cent, Justin, Christina, Busted, poznati modeli, family Trump...)...

London...grad iz snova...tu sam već godinu i pol i obožavam svaki provedeni trenutak!!!
Moglo bi se o toliko stvari pisat: night life, shopping, cijene, što je in/out... Al evo odlučila sam ovi prvi put pisat o ''Chinawhite'', definitivno topu 3, ako ne i najpopularnijem klubu u Londonu xoxo. Srijeda je večer ''so called'' --> celebrity night, a gosti su im bile vjerovatno sve poznate osobe kojih se možete sjetiti (50 cent, Justin, Christina, Busted, poznati modeli, family Thrump...).
Prije oko 2-3 tjedna i dva najpoželjnija tipa su bila tamo - mlađi i stariji princ. ''Dobri'' princ William je klub napustio oko 1.30 AM, dok je slijedeći dan na svim novinskim naslovnicama bio Harry u zagrljaju playboy modela koji je bančio do jutra :).
Uglavnom i vikendom je ludnica jer u ''Ćajnu'' i ostale slične klubove ispred kojih uvijek stoji natpis ''Members only'' i nije jako lako ući. Curama možda i ''upali'' ako su stvarno dobro sređene i dođu dosta ranije (22:30 --> a klub se napuni iza ponoći). Nakon šta ste 40-tak minuta proveli u redu čekajući, ispred ulaza dočeka vas uvijek prekrasna hostesa sa osmjehom na licu i upitati: ''Na kojoj ste lisi pozvanih?''. Ako niste jedni od tih sretnika čije ime je na listi vjeovatno ćete čuti ''I'm sory, we are very busy, guest list only...''. Šta se tiče momaka --> ako nisi poznat ili pozvan, tvoje ime će se naći na tom papiru samo ako si član i platio 6000 funti godišnje (oko 72 000 kn) pa ko voli nek izvoli... Kako znam par konobara u Ćajni, onako sva sretna, jer znam da me čeka savršen provod...platim svojih 20 funti (220 kn) za upad i možda 50ak kuna za čašu vina, a kasnije se uvik nađu dobre duše...pa ko ne bi pao na dalmatinski šarm... :) Do dugo u noć sluša se r'n'b, hip-hop i teku u potocima litre i litre skupih šampanjaca...(4000 kn je najeftinija boca).
Ti ljudi jednostavno imaju više love nego mozga.

Take care + talk 2 U soon...

napisao: Pltte