Više od najma!

Više od najma!

Odlukom o uzimanju u najam prostora ili ureda ili angažiranjem Info zone u realizaciji različitih događanja, direktno podržavate rad Info zone i doprinosite održivosti i kvaliteti programa i usluga organizacije.

Najam prostora

Mogućnost terminskog ili sezonskog korištenja višenamjenskog klimatiziranog prostora na Šperunu, na adresi Jerina 1, u samom centru Splita. Gosti brojnih edukacija, predavanja, izložbi, tribina i druženja u pohvalama najčešće ističu ambijent prostora kojem doprinose kameni zidovi. Više informacija o prostoru nalazi se u katalogu...

Preuzmite katalog ponude najma prostora (.pdf)
Download Offer for rent (.pdf)

Najam ureda

Mogućnost dugoročnog korištenja izdvojenog klimatiziranog uredskog prostora opremljenog radnim stolom za 2 osobe, računalom i printerom i bežičnim internetom, uz mogućnost korištenja čajne kuhinje i sanitarnog prostora. Uredski prostor površine 15-ak m2 nalazi se na Šperunu, na adresi Jerina 1, u samom centru Splita.

Angažiranje

Mogućnost realizacije različitih edukacija, kreativnih radionica, izložbi i tematskih druženja, uz angažiranje provjerenih i kvalitetnih suradnika dokazanih u realizaciji programa kluba za mlade Klub Zona.

Kontakt

Jerina 1, 21 000 Split
+385 98 83 45 09
vedrana@infozona.hr