Više od najma!

Više od najma!

Odlukom o uzimanju u najam višenamjenske dvorane ili ureda ili angažiranjem Info zone u realizaciji različitih događanja, direktno podržavate rad Info zone i doprinosite održivosti i kvaliteti programa i usluga organizacije.

Najam dvorane

Mogućnost terminskog ili sezonskog korištenja višenamjenske klimatizirane dvorane - prizmenog prostora na Šperunu, na adresi Jerina 1, u samom centru Splita. Gosti brojnih edukacija, predavanja, izložbi, tribina i druženja u pohvalama najčešće ističu ambijent prostora kojem doprinose kameni zidovi. Više informacija o prostoru nalazi se u katalogu...

Preuzmite katalog ponude najma dvorane (.pdf)
Download Offer for rent (.pdf)

Najam ureda

Mogućnost dugoročnog korištenja izdvojenog klimatiziranog uredskog prostora opremljenog radnim stolom za 2 osobe, računalom i printerom i bežičnim internetom, uz mogućnost korištenja čajne kuhinje i sanitarnog prostora. Uredski prostor površine 15-ak m2 nalazi se na Šperunu, na adresi Jerina 1, u samom centru Splita.

Angažiranje

Mogućnost realizacije različitih edukacija, kreativnih radionica, izložbi i tematskih druženja, uz angažiranje provjerenih i kvalitetnih suradnika dokazanih u realizaciji programa kluba za mlade Klub Zona.

Kontakt

Jerina 1, 21 000 Split
+385 97 655 3287
andrea@infozona.hr