Island Of Love

Datum: 14/8/2019
Početak: 23.00 h
Lokacija: Barbarinac
Ulaznica: 100/ 130kn
Kategorija: Mjuzza

Nakon punih 5 godina, pult na Barbarincu dijelit će dva techno maga - Petar Dundov i DJ Jock. Dundov na scenu stupa 90-ih, jedan je od pionira techno zvuka u Hrvatskoj, a danas i jedan od najuspješnijih hrvatskih DJ-eva. Iako možda riječ "techno" ne daje dovoljno detalja o njegovom stilu, vjerojatno je najbliži principima kojih se Dundov pridržava u svojoj glazbi, a on kroz nju želi proširiti vidike onoga što ljudi znaju i očekuju od žanra. Uz njega, nastupit će i sve traženije ime novijeg doba, mlada zvijezda u
usponu – Stipe Škokić aka DJ Jock. O njemu nema potrebe ništa puno napominjati osim toga da mu se trake nalaze na playlistama najpoznatijih imena današnjice – Carla Coxa, Cristiana Varele, Adama Beyera, Ilaria Alicantea..

Ulaznice u pretprodaji od 100kn se mogu pronaći u Academia Club Ghetto i Caffe lounge baru Fjaka Bačvice Split, a na dan će se još moći nabaviti u ROOF 68 / Fetish, Food & Me gdje će se održati i warm-up party od 22:00h. Na ulazu će cijena iznositi 130kn. Brodovi kreću sa Stinica od 23:30h i voze cijelu noć.

Saznaj više na facebook.com Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj