Ljetno kazalište za djecu

Datum: 8/7/2019
Početak: 10.00 h
Lokacija: Split
Ulaznica: 10/25kn
Kategorija: Predstava

Gradsko kazalište lutka Split i ovu sezonu završava revijom Ljetno kazalište za djecu. Od 4. do 11. srpnja 2019. publika će gledati pet naslova GKL-a i jedan gostujući Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca. Sve predstave počinju u 20 sati. Kao i proteklih godina, ljetni je program obogaćen izložbama i radionicama za djecu, u organizaciji splitskih muzeja.

-> 10h (Hrvatski pomorski muzej Split) - "Priče iz muzeja"
Hrvatski pomorski muzej Split baštini muzejske predmete koji svjedoče o bogatoj hrvatskoj pomorskoj povijesti. Svaki predmet donosi svoju priču, koja nam približava plovidbu morem, uči nas dijelovima broda, čemu služi kompas, kormilo, feral te ostala brodska oprema, a na radionici ćemo saznati i što zmaj te morska sirena rade na brodu! (prijave na 021 347 346 / hpms@hpms.hr)

-> 20h (Gradsko kazalište lutaka Split) - "Ružno pače"
Pričaonica Ružno pače idealna je za prvi susret s kazalištem. Namijenjena najmlađim gledateljima, već od dvije godine starosti, priča Hansa Christiana Andersena ohrabrit će svako dijete suočeno s izazovima odrastanja. Ovu raskošnu i slojevitu priču najmlađoj će publici prenijeti glumci pripovjedači, uz glazbu uživo i ilustracije na grafoskopu.

Saznaj više na gkl-split.hr Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj