Ljetno kazalište za djecu

Datum: 6/7/2019
Početak: 10.00 h
Lokacija: Split
Ulaznica: 20/25kn
Kategorija: Predstava

Gradsko kazalište lutka Split i ovu sezonu završava revijom Ljetno kazalište za djecu. Od 4. do 11. srpnja 2019. publika će gledati pet naslova GKL-a i jedan gostujući Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca. Sve predstave počinju u 20 sati. Kao i proteklih godina, ljetni je program obogaćen izložbama i radionicama za djecu, u organizaciji splitskih muzeja.

-> 10h (Galerija Meštrović) - "Morske životinje" - Na pedagoško likovnoj radionici djeca će izrađivati kostime morskih životinja od papira, kartona, tkanine i plastike. Izrezivanjem i lijepljenjem materijala stvarat će dvodimenzionalne i trodimenzionalne forme iz prirode, ali i iz mašte. Cilj radionice je vježba fine motorike kod djece te izrada trodimenzionalnih struktura kostima od različitih materijala. (prijava na 021 340 800 / mim@mestrovic.hr)

-> 20h (Gradsko kazalište lutaka Split) - U subotu je na rasporedu "Stonoga Goga", mali lutkarski mjuzikl. Stonoga Goga je velika ljubiteljica mode i poklonica cipela, a u svojoj kolekciji ima japanke, čizme, štikle, čak i peraje. Ali nakon nenadanog susreta s jednom gladnom pticom, jedva će izvući živu glavu i ostati bez svojih stotinu cipela.

Saznaj više na gkl-split.hr Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj