Filmovi @Karaman

Datum: 15/5/2019
Početak: 16.30 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 16.30h - "Stanlio i Olio" (2018)
Premda je zlatna era njihovih nastupa davno iza njih, Stanlio i Olio upuštaju se na turneju po Britaniji i Irskoj. Unatoč pritisku užurbanog rasporeda i uz podršku svojih odanih supruga Lucille i Ide, ljubav dvojice komičara prema nastupima kao i odansot koju osjećaju jedan prema drugome pomoći će im da izdrže sve prepreke.

-> 18.15h - "Zavedi me ako možeš" (2019)
Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky (Seth Rogen) sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja, Charlotte Field (Charlize Theron), a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno drugo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njen svijet naopako.

-> 20.30h - "Dva lica zakona" (2018)
Film prati Bretta (Mel Gibson) i Anthonya (Vince Vaughn), dva policijska detektiva koja su suspendirana sa dužnosti kad su snimke njihove oštre taktike procurile u javnost. S malo novca i bez velikih mogućnosti, ogorčeni policajci osuđeni su na ulazak u podzemni svijet kriminala te tamo pronalaze odgovore za koje ni sami nisu očekivali da će ih pronaći.

Saznaj više na ekran.hr Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj