Filmovi @Karaman

Datum: 15/4/2019
Početak: 17.30 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 17.30h - "Čudesni park" (2019)
Čudesni park je priča o djevojčici koja u šumi otkriva veličanstveni, zaboravljeni zabavni park. Djevojčica Jana otkriva da je park isti kao onaj iz njezine mašte i ona ga jedina može spasiti od propadanja, uz pomoć svojih brojnih prijatelja - životinja. Društvo joj čine plavi medvjed Brundo, čimpanza i maskota parka - Kiki, neustrašiva divlja svinja i mnogi drugi.

-> 19h - "Benov povratak" (2018)
U Badnje jutro, 19-godišnji Ben Burns (Lucas Hedges) na iznenađenje svoje obitelji neočekivano dolazi kući, u njihov luksuzni dom smješten u predgrađu. Njegova majka Holly (Julia Roberts) oduševljena je ponovnim susretom sa sinom, ali ju brine Benova sposobnost da se ponovno ne upusti u svijet droge, dok njegova sestra Ivy (Kathryn Newton) i očuh Neal (Courtney B. Vance) strahuju da će im se životi u potpunosti uzburkati kao što je to uvijek slučaj s Benovim povratkom.

-> 21h - "Groblje kućnih ljubimaca" (2019)
Film prati dr. Louisa Creeda (Jason Clarke), koji nakon preseljenja iz Bostona u idilični Maine, sa svojom ženom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje djece, otkriva misterioznu grobnicu skrivenu duboko u šumi blizu njihovog novog doma.

Saznaj više na ekran.hr Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj