Filmovi @Karaman

Datum: 29/3/2019
Početak: 17.00 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 17h - "Dumbo" (2019) - sinkronizirano
Vlasnik cirkusa Max Medici zapošljava bivšu zvijezdu Holta Farriera i njegovu djecu Milly i Joea da se brinu za novorođenog slonića ismijavanog zbog prevelikih ušiju u cirkusu koji se ionako bori za preživljavanje. Kada obitelj otkrije da Dumbo može letjeti, cirkus iskoristi to za vraćanje pod reflektor javnosti. te privuće poduzetnika V.A. Vandeverea. On ga regrutira za svoj najveći zabavljački pothvat do sada - Zemlju snova.

-> 19h - "Tranzit" (2018)
Njemačke postrojbe su nedaleko od Pariza. Georg (Franz Rogowski) u zadnji tren uspijeva pobjeći u Marseille. U prtljazi nosi stvari komunističkog pisca Weidela koji si je oduzeo život u strahu od progona. Preuzevši njegov identitet kako bi dobio putne isprave, Georg u Marseilleu mora dočekati polazak svog broda. No kad upozna tajanstvenu Marie (Paula Beer), planovi mu se mijenjaju.

-> 21h - "Mi" (2019)
Adelaide i njezina obitelj odlučili su ljetne praznike provesti u idiličnoj vikendici u kojoj je ona provodila svoje ljetne praznike kao dijete. Progonjena neobjašnjivom i nerazriješenom traumom iz svoje prošlosti i složenom nizom jezovitih slučajnosti, Adelaide osjeća kako je njezina paranoja sve veća dok postaje sve sigurnija da će nešto loše zadesiti njezinu obitelj.

Saznaj više na ekran.hr Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj