Filmovi @Karaman

Datum: 25/2/2019
Početak: 16.30 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 16.30h - "100 stvari" (2018)
Dvojica najboljih prijatelja imaju svoj startup i razvijaju novu aplikaciju. Toni voli svoj aparat za kavu. Paul obožava svoj smartphone. Toni ne može ništa bez svojih tableta za rast kose. Paul ne može funkcionirati bez Siri, Amazona i svih svojih svetih patika. Sve se promijeni kad se nađu u svojim stanovima bez iti jedne stvari, goli do kože.

-> 18.30h - "Zelena knjiga: vodič za život" (2018)
Kada 1962. godine Tony Lip (Viggo Mortensen), izbacivač talijansko-američkog podrijetla koji nije završio niti osnovnu školu, dobije posao vozača Dr. Dona Shirleyja (Mahershala Ali), svjetski poznatog pijanista (ujedno i Afroamerikanca), njih dvojica moraju se koristiti "Zelenom knjigomo za crnce koji se nalaze na putu kroz američki jug" kako bi im ona ukazala na nekolicinu mjesta koja se smatraju sigurnim za Afroamerikance.

-> 20.45h - "Mula" (2018)
Eastwood je u ulozi Earla Stonea, čovjeka u svojim osamdesetima koji je bankrotirao, sam je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela.

Saznaj više na ekran.hr Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj