Filmovi @Karaman

Datum: 23/2/2019
Početak: 16.30 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 16.30h - "LEGO film 2" (2019)
Animirani film LEGO 2 radnju nastavlja na mjestu gdje je završio prvi film. Bricksburg je sada zastrašujuća poslijeapokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emmet je i dalje neizmjerno sretan kao i uvije, ali kad zarobe Wyldstyle, mora se vratiti u stvarni svijet i spasiti je.

-> 18.30h - "Zelena knjiga: vodič za život" (2018)
Kada 1962. godine Tony Lip (Viggo Mortensen), izbacivač talijansko-američkog podrijetla koji nije završio niti osnovnu školu, dobije posao vozača Dr. Dona Shirleyja (Mahershala Ali), svjetski poznatog pijanista (ujedno i Afroamerikanca), njih dvojica moraju se koristiti "Zelenom knjigomo za crnce koji se nalaze na putu kroz američki jug" kako bi im ona ukazala na nekolicinu mjesta koja se smatraju sigurnim za Afroamerikance.

-> 20.45h - "Nestali" (2018)
U prosincu 1900.g., tri muškarca, koji su radili kao svjetioničari na otocima Flannan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom. Usprkos potragama, nijedan trag nikada nije pronađen. Iako nisu našli čuvare tek sagrađenog svjetionika, pronađeno je nekoliko vrlo neobičnih tragova.

Saznaj više na ekran.hr Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj