Goran Subašić: Bijelim mišem po svijetu

Datum: 7/12/2017
Početak: 18.00 h
Lokacija: Primošten
Kategorija: Ostalo

Pustolov/glazbenik iz Šibenika Goran Subašić, široj javnosti poznatiji pod nadimkom Veliki Gogo, će u knjižnici dr. Ante Starčević 1912 podijeliti svoje avanture sa 6 kontinenata (svih osim Antarktike) i popratiti ih glazbom uživo!

Gogo putuje na (polu)mazohistički način kako bi uštedio. Kreće se autostopom, a spava gdje stigne. Preferira besplatni smještaj - couchsurfing, osim ako ga ne prevare, pa mora na licu mjesta tražiti hostel. Ne traži udobnost hotela, nego priliku da upozna ljude, njihovu kulturu i svaki kutak zemlje. Među njegovim neobičnijim „prenoćištima“ je i australska divljina (bez šatora i vreće za spavanje s milijardama komaraca i pokojim dingom), bazni logor Annapurne na Himalaji (na -20°C bez vreće za spavanje), džungla u Meksiku (blizu spektakularnih ruševina Palenquea), kolodvori, klupe, grmovi, napuštene kuće…
O svojim avanturama Goran piše putopisne kolumne za portal ŠibenikIN, a ranije je svoje putopise redovito objavljivao u časopisu Klik. U nastajanju je knjiga u kojoj ćemo moći čitati o njegovom putovanju u Južnu Ameriku, anegdotama i dogodovštinama s tog puta, ali isto tako i o njegovom djetinjstvu, odrastanju, dvojbama i sumnjama.

Saznaj više na facebook.com Direktan link Prijavi pogrešku Dojavi događaj