Filmovi @Karaman

Datum: 12/6/2019
Početak: 17.15 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 17.15h - "Euforija" (2018)
Matteo je uspješan mladi poduzetnik, odvažan, šarmantan i energičan. Njegov brat Ettore još uvijek živi u malom provincijskom gradu u kojem su odrasli i predaje u lokalnoj srednjoj školi. On je oprezan, iskren čovjek koji se uvijek držao po strani, u strahu da ne napravi grešku. Izvana gledajući, njihovi životi izgledaju potpuno različito. Međutim, nepredvidive okolnosti prisilno ih ponovno spajaju, a teška situacija rezultira iskrenim upoznavanjem i otkrivanjem onog drugog.

-> 19.15h - "Teen Spirit" (2018)
Violet (Elle Fanning) je sramežljiva tinejdžerica koja sanja o bijegu iz svog malog grada i uspješnoj karijeri pjevačice. Uz pomoć mentora, odlazi na lokalno natjecanje u pjevanju koje će testirati njezin integritet, talent i ambiciju.

-> 21h - "X-Men: Dark Phoenix" (2019)
U novom nastavku X-Men-i se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem - jednom od njih, Jean Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jean je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kada se vrati kući, ta je sile učini još moćnijom, ali i nestabilnijom. U borbi s novom silom, Jean oslobađa moći koje ne može kontrolirati ni razumjeti.