Filmovi @Karaman

Datum: 4/6/2019
Početak: 16.45 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 16.45h - "Godzilla 2: Kralj zvijeri" (2019)
Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Mothrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem - troglavim Kingom Ghidorahom.

-> 19.15h - "Stockholmski sindrom" (2018)
Dvojica naoružanih pljačkaša su 1973. godine u Stockholmu, u razdoblju od pet dana, držali četvero zaposlenika kao taoce. Tijekom tog vremena žrtve su se dobro upoznale s pljačkašima, a po završetku talačke krize su bili toliko emocionalno povezani da su čak stali u njihovu obranu. Događaj je izazvao pažnju tadašnje cjelokupne javnosti jer su se taoci zbližili s pljačkašima i okrenuli protiv predstavnika vlasti, što je dovelo do psihološkog fenomena danas poznatog kao Stockholmski sindrom.

-> 21h - "Ma" (2019)
Oskarovka Octavia Spencer je Sue Ann. Povučena žena iz Ohioa. Jednog dana joj pristupa Maggie (Diana Silvers), nova teenegerka u gradu, s zamolbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima. Osim kupnje pića, tinejdžerima nudi i svoju kuću (podrum) kao mjesto za partijanje. Postoji samo jedno pravilo. Da se nikada ne popnu na gornje katove kuće.

Ponediljak - 18
Subota - 23