Filmovi @Karaman

Datum: 22/4/2019
Početak: 17.30 h
Lokacija: Kino Karaman
Kategorija: Film

-> 17.30h - "Čudesni park" (2019)
Čudesni park je priča o djevojčici koja u šumi otkriva veličanstveni, zaboravljeni zabavni park. Djevojčica Jana otkriva da je park isti kao onaj iz njezine mašte i ona ga jedina može spasiti od propadanja, uz pomoć svojih brojnih prijatelja - životinja. Društvo joj čine plavi medvjed Brundo, čimpanza i maskota parka - Kiki, neustrašiva divlja svinja i mnogi drugi.

-> 19h - "Benov povratak" (2018)
U Badnje jutro, 19-godišnji Ben Burns (Lucas Hedges) na iznenađenje svoje obitelji neočekivano dolazi kući, u njihov luksuzni dom smješten u predgrađu. Njegova majka Holly (Julia Roberts) oduševljena je ponovnim susretom sa sinom, ali ju brine Benova sposobnost da se ponovno ne upusti u svijet droge, dok njegova sestra Ivy (Kathryn Newton) i očuh Neal (Courtney B. Vance) strahuju da će im se životi u potpunosti uzburkati kao što je to uvijek slučaj s Benovim povratkom.

-> 21h - "Hellboy" (2019)
Ultimativni antiheroj Hellboy se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena prije više stoljeća, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno dinijela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korijenima kao Hellboy, u stanju je suočiti se prijetnjom i boriti se s vješticom i njezinom vojskom.